57485268_2369160689971476_282538565231968256_n

מתכון מעולה שכוחו בפשטותו. שוקולד, קוקוס ושמנת או קרם קוקוס. זה הכל. הולך מצויין עם שוקולד לבן, חלב או מריר. אני אוהבת את הטראפלס מוצקים יחסית, אם אתם אוהבים אותם רכים יותר, אתם יכולים להגדיל ב-50% את כמות השמנת או קרם הקוקוס. אני מביאה לכם את הכמויות לכל 100 גר' שוקולד, שמהם יוצאים כ- 6-8 טראפלס. אתם מוזמנים להכפיל אותם בהתאם לכמות הטראפלס שאתם רוצים.

100 גר' שוקולד לבן / חלב / מריר קצוץ או שבור לקוביות
3 כפות קוקוס טחון (ואולי עוד קוקוס לגלגול)
2 כפות שמנת מתוקה או קרם קוקוס
הכנה:
שמים את השוקולד והשמנת או הקרם בקערית ומחממים במיקרו ל-30 שניות. מוציאים, מערבבים, ומחממים שוב ל- 10-20 שניות. מערבבים עד שנמס, מוסיפים את הקוקוס הטחון ומערבבים.
יוצקים לתבניות סיליקון או פשוט מעבירים לקופסא קטנה שתוכל להכיל את התערובת בגובה של 2-3 ס"מ. מכניסים לפריזר לכמה שעות עד שמתמצק.
אם השתמשתם בתבניות סיליקון – מחלצים מהן את הטראפלס. אם השתמשתם בקופסא, מוציאים את גוש השוקולד, חותכים לקוביות ומגלגלים אותן בקוקוס טחון.

57165968_2364862147067997_2841919846185172992_n

 

מודעות פרסומת